Foredrag om søvn med en af landets førende eksperter

Psykolog Danielle Dahlhus

Dårlig søvn hos medarbejdere koster virksomheder millioner af kroner årligt

17,4 milliarder kr. årligt

De årlige ekstra omkostninger ved tabt produktion hos personer med søvnbesvær er samlet 17,4 milliarder kr.

Hver tredje sover dårligt

Omkring en tredjedel af alle voksne sover for lidt eller dårligt.

Højere sygefravær

Der er 12 % højere sygefravær hos personer med søvnbesvær sammenlignet med personer uden (Sundhedsstyrelsen, 2022).

Højere risiko for psykiske og fysiske lidelser

Medarbejdere med dårlig søvn har højere risiko for at udvikle psykiske lidelser (stress, depression, angst m.m.) såvel som fysiske lidelser (forhøjet blodtryk, blodpropper, hjerteanfald, fysiske smerter, diabetes m.m.).

3 millioner ekstra sygedage

Der er årligt knap 3 millioner ekstra sygedage blandt erhvervsaktive personer i alderen 18-64 år med søvnbesvær.

Mindre effektive og flere fejl

Medarbejdere, der sover dårligt eller for lidt, er mindre effektive. Deres arbejdsevne er nedsat, de laver flere fejl, er langsommere og kommer oftere i konflikter med kollegaer.

Foredrag om søvn

Hvorfor har I brug for et foredrag om søvn?

Ganske simpelt fordi de økonomiske omkostninger som følge af for lidt eller dårlig søvn rammer beløb, hvor Britta Nielsen ikke engang kan følge med. Derudover øger god søvn af tilstrækkelig længde både menneskers trivsel, mentale sundhed, fysiske sundhed, og vi performer bedre.

Hjælp medarbejderne til bedre søvn

Selvom søvn (forhåbentligt) er noget, der foregår i medarbejderes privatliv, så er kvaliteten af medarbejdernes søvn altså afgørende for arbejdspladsen.
Et foredrag om søvn hjælper jer til at optimere arbejdseffektiviteten, øge den mentale trivsel og sikre bedre fysisk sundhed hos medarbejderne.

De mest udbredte søvnproblemer

En af landets førende søvneksperter

Hvert år holder jeg mange foredrag og kurser, hvor jeg underviser i søvn, søvnproblemer og behandling heraf. Jeg er også løbende at finde som oplægsholder på forskellige konferencer.

Jeg målretter altid mine oplæg/foredrag til den enkelte arbejdsplads. Gennem oplægger får I indblik i, hvad søvn egentlig er, og hvorfor det er så vigtigt. Ikke kun for arbejdslivet, men for livet som helhed. Derudover fortæller jeg om, hvad man selv kan gøre for at sove bedre. Det hele formidles på en spændende og humoristisk måde, så der er garanti for, at ingen falder i søvn undervejs. Et oplæg varer typisk omkring 1,5/2 timer.

Book foredrag om søvn med Psykolog Danielle Dahlhus

Hvis du ønsker at booke mig til et foredrag, kursus eller lignende, så send mig gerne din forespørgsel. Så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud. Kontakt mig på: mail@danielledahlhus.dk.

Scroll to Top