Praktisk information

Book tid direkte, se priser, læs afbudsregler m.m.

Tidsbestilling
Hvor længe varer et forløb?

Det er individuelt, hvor mange samtaler man har brug for. Det afhænger af mange forskellige faktorer, bl.a. omfanget af ens udfordringer samt ens mål med forløbet.

Blot som vejledning kan jeg oplyse, at et forløb med søvnbehandling typisk varer 6-8 samtaler. Dog kan der være brug for flere samtaler, hvis der eksempelvis også er angst involveret i søvnproblematikkerne.

Et forløb med metakognitiv terapi mod f.eks. angst, stress, depression, overtænkning m.m. består ofte af 7-10 samtaler.
Dette er dog blot vejledende. Nogle forløb er kortere, nogle er længere.

Rabatmuligheder

Du kan vælge mellem at betale direkte efter hver samtale eller at købe et klippekort, hvor du opnår rabat på samtalerne. Efter første samtale kan du vælge hvilken løsning, du ønsker.

Priser
Ydelse Pris
Online samtale (op til 50 min.): 1.250 kr.
Klippekort á 5 samtaler 5.750 (spar 500 kr.)
Klippekort á 8 samtaler 9.100 kr. (spar 900 kr.)
Udtalelse/beskrivelse til egen læge eller lign.: 1.250-1.900 kr.
Telefonopkald (gælder ikke forsamtale eller booking af tid): 325 kr. per påbegyndt kvarter.
Kurser, foredrag og oplæg: Kontakt mig venligst for pris.
Afbudspolitik

Afbud skal altid meldes senest kl. 12:00 dagen før en booket samtale direkte til mig per mail (mail@danielledahlhus.dk). Ved senere afbud eller udeblivelse betales det fulde honorar for den bookede samtale. Det gælder uanset årsagen til afbud eller udeblivelse.

Samtaler online (ikke længere fysisk i Aarhus)

I flere år har jeg både tilbudt samtaler i Aarhus samt online. Med tiden har jeg erfaret, at de online samtaler fungerer lige så godt. Mange års forskning viser ligeledes, at de online samtaler har god effekt ligesom de fysiske. Hvis du tidligere har haft samtaler hos mig i enten Aarhus eller Brabrand, skal du derfor være obs på, at samtaler nu afholdes online.

Online samtaler giver større frihed

Der er flere grunde til, at jeg som psykolog har valgt at overgå til online  og ikke længere også tilbyder samtaler i Aarhus/Brabrand. De online samtaler giver dig som klient større frihed og fleksibilitet. Online samtaler sikrer bl.a., at dit forløb hos mig er så let som muligt. Muligheden for online samtaler giver dig en frihed i at kunne have forløbet, uanset hvor du er. Desuden sparer det dig for transporttid. Uden transporttiden bliver det eksempelvis lidt nemmere for de fleste kun at skulle tage 1 time fri fra arbejdet.
Mange af mine klienter kommer fra hele landet og således ikke blot Aarhus. Derfor har jeg i flere år haft en stor del af mine samtaler online. Som psykolog har jeg således rig erfaring med samtaler online.

Derudover kan du netop sætte dig til rette lige præcis der, hvor du føler dig komfortabel. Selvom online samtaler for nogen kan virke lidt specielt, er min erfaring, at man hurigt bliver glad for det – også selvom man ikke har prøvet det før.

Super let – du modtager et direkte link

De online samtaler foregår ved, at jeg sender dig et link til en sikker portal. Du skal så blot trykke dig ind på det link, hvorefter jeg “lukker dig ind”. Så foregår samtalen ellers overordnet helt, som den ville, hvis vi havde siddet over for hinanden i mit rum i Aarhus.

Ingen henvisninger fra lægen

Jeg tager desværre ikke imod henvisninger fra lægen. Du er selvfølgelig meget velkommen hos mig alligevel, men din henvisning dækker desværre ikke en del af betalingen hos mig.

Du kan evt. undersøge, om din sundhedsforsikring dækker hele eller noget af betalingen for et søvnforløb hos mig. Hvis dette er tilfældet, skal du være opmærksom på, at du selv skal sørge for at afregne med din forsikring. Du betaler således selv direkte til mig og modtager så en kvittering, som du kan vise din forsikring, hvorefter de udbetaler beløbet til dig. Vær desuden obs på at det desværre ikke er muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark hos mig.

Kontakt

Jeg kan kontaktes per mail på: mail@danielledahlhus.dk  Jeg anvender et sikkert mail-system, der lever op til GDPR. Du vil derfor opleve, at du skal indtaste en kode for at åbne mails fra mig. Denne tilsendes automatisk. Jeg har ikke fast telefontid. Grundet travlhed kan du desværre ikke forvente, at jeg ringer tilbage, medmindre du allerede er klient hos mig.

Jeg har desværre heller ikke kapacitet til at besvare henvendelser med ønske om henvisning til andre fagpersoner og lignende.

Scroll to Top