Anbefalinger

På denne side finder du anbefalinger af psykolog Danielle Dahlhus, som er skrevet af tidligere klienter. Alle udtalelser er naturligvis delt efter tilladelse og i anonym form.

Fra voksne i søvnforløb

“Min kone siger, at det bedste, jeg har gjort for både mig selv og familien, var at starte hos Danielle, så jeg kunne få bugt med mine søvnproblemer.”

– Mand i 30’erne

“Tak for et godt forløb, det har været inspirerende, spændende og hårdt. Men resultatet er fantastisk, jeg bekymrer mig nærmest ikke, sover for det meste og går ikke i panik eller forfalder til dårlige strategier når jeg ikke kan. Så tak for det.”

– Mand i 60’erne

“Et par online samtaler med Danielle har ændret mit liv. Bedre kan det ikke siges. Jeg føler, jeg har fået mit liv tilbage efter, jeg har fået min søvn tilbage. Alle, som har svært ved at sove, burde kontakte Danielle med det samme.”

– Kvinde i 40’erne

“Efter mange år på sovepiller som gjorde søvnen lidt bedre men ikke god har jeg endelig kunnet smide sovepillerne væk. Det har jeg drømt om i mange år men det var først efter hjælp hos Danielle, at jeg kunne undvære pillerne.”

– Kvinde i 30’erne

“Ærligt talt troede jeg ikke så meget på, at nogle samtaler ved en psykolog kunne ændre på min søvn, men jeg var desperat, så jeg gav det et forsøg. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Før tænkte jeg hele tiden på min søvn, fordi jeg ikke fik nok søvn. Nu tænker jeg faktisk aldrig længere på det”.

– Mand i 40’erne

Det at jeg tog kontakt til Danielle ændrede mit liv! Troede aldrig jeg kom til at sove som et “normalt” menneske igen, men det gør jeg nu. Den vigtigste ændring er nok at jeg ikke er bange for at gå i seng længere, og angsten ved at ramme aftentid er forsvundet. Det har givet mig mit overskud og energi tilbage. Derudover føler jeg at jeg er klædt på med de værktøjer jeg har behov for, hvis jeg en anden gang skulle opleve at ramme et dårligt søvnmønster. Jeg ville ønske at dette var min første behandlingskontakt i den lange mølle med “hjælp” jeg har været i gennem de sidste 2 år, søvnmedicin inklusiv. 

Af hjertet tak for din hjælp, Danielle!”

– Kvinde i 20’erne

“Jeg havde ikke troet, jeg skulle nå derhen, hvor jeg faktisk glædede mig til at skulle i seng og sove, for inden jeg startede hos Danielle, hadede jeg søvn og var faktisk helt bange for det. Men sådan har jeg det slet ikke mere. Det giver mig så meget glæde, at jeg har det helt anderledes nu og dagene er meget lettere.”

– Kvinde i 60’erne

“Jeg har haft store søvnproblemer i 17 år! Det har totalt smadret mit liv, og jeg havde prøvet ALT. Indlæggelser på flere hospitaler, alle sovepiller, søvnklinikker, kognitiv terapi, alternativ behandling og en helt masse mere.

Jeg havde opgivet, at det nogensinde skulle blive bedre men min læge fik mig overbevist om, at Danielle var den bedste ekspert så jeg gav det et forsøg.

Efter kun 4!! samtaler fik jeg styr på mine søvnproblemer. Jeg var lykkelig men stadig nervøs over om, det mon bare var en kort bedring. Nu mere end et halvt år efter forløbet sover jeg stadig bedre end nogensinde! Jeg er endda begyndt at arbejde igen. TAK til Danielle!!”

– Kvinde i 40’erne

“Efter lang tid med dårlig søvn valgte jeg at opsøge Danielle, da jeg fik hende anbefalet. Forløbet var alt, hvad jeg ønskede.

Danielle vidste bare præcis, hvordan mine problemer skulle behandles og hun gav mig specifikke værktøjer til, hvad jeg skulle gøre hver gang. Det gjorde, at behandlingen var nem at følge selv om, det også var hårdt i starten. Jeg var kun ved Danielle fire eller fem gange, og så var jeg sluppet af med den dårlige søvn.”

– Mand i 50’erne

“Jeg vil sige til alle, jeg møder, der sover dårligt, at de skal komme ned til dig med det samme.”

– Kvinde i 20’erne

”Jeg valgte at starte et forløb hos Danielle efter perioder, hvor kvaliteten af min søvn havde påvirket min hverdag dertil, hvor det havde negative konsekvenser. Jeg havde mistet kontrollen og lysten til at sove og havde ikke en tilgang til at genskabe kontrollen. Efter et trygt men kort forløb hos Danielle fik jeg redskaber og en ny tilgang til at løse mit problem, og for første gang i årevis oplever jeg overskud og de positive effekter fra søvn”.

– Mand i 20’erne

Fra børn/unge/familier i søvnforløb

“Jeg ville ønske, der for længe siden var nogen, der havde fortalt os, man kunne få hjælp hos Danielle. Efter et kort forløb hos Danielle har vores datter slet ingen søvnproblemer længere. Jeg vil klart sige til min læge, at han skal sende alle hans patienter med søvnproblemer ned til Danielle, så de kan få den rette hjælp.”

– Mor til datter på 12 år

“Vi tøver ikke med at anbefale Danielle til andre forældre, som kæmper med søvnudfordringer hjemme. Vi fik hjælp til at komme ud af det og kan kun sige til andre: kom i gang.”

– Forældre til barn på 10 år

”Min søn på 12 år har aldrig kunnet falde i søvn eller sove alene, uden en voksen sov sammen med ham. Det gik efterhånden ud over hele familiens trivsel og vi blev anbefalet et søvnforløb hos Danielle.

Forløbet har været livsændrende for vores søn og dermed vores familie.
Danielle fik ret hurtigt indblik i problematikkerne og lagde en plan for vores forløb. Vores søn falder nu selv i søvn og sover alene på eget værelse hele natten. En ting vi troede var umuligt for bare 6 mdr siden. Vi vil helt klart anbefale et forløb hos Danielle. Jeg ved godt det næsten lyder for godt til at være sandt…. Vi er så taknemmelige for den hjælp, Danielle har givet vores familie.”

– Mor til 12-årig dreng

“Vores søn sagde midt i en historie under aftensmaden: “Det var, da vi var hos hende søvndronningen”. Det siger vist alt :-)”

– Far til barn på 8 år

“Jeg synes, vi havde prøvet alt. Jeg havde søgt nettet tomt for gode råd, og vi havde været hos vores læge flere gange over årene. Melatonin havde heller ikke rigtigt hjulpet. Kan ikke beskrive vores frustration..

Vi fik anbefalet Danielle af en anden familie. Lykkeligvis. Vi har nu afsluttet vores samtaler hos Danielle, fordi vores datter ikke længere har søvnproblemer. For første gang i årevis. Selv på vores sommerferie kunne hun falde i søvn alene. Jeg er så glad for den hjælp, vi har fået. Vi bor et godt stykke fra Aarhus og valgte online samtaler. Det fungerede bare godt.”

– Far til barn på 10 år

“Vores søn (11 år) har haft store problemer med søvnen siden, han var knap 3 år. Han har fx aldrig kunne sove alene, men han havde også meget svært ved at falde i søvn og sov generelt rigtigt uroligt. Det har påvirket både ham og os som familie og har gjort mange ting svært. Blandt andet skole.

Vores søn har også ADHD og autisme. Vi fik anbefalet Danielle af en læge i vores familie, som har været på kursus ved hende.

Vi har virkelig været overraskede over så hurtigt vores søn har fået god søvn, og nu sover han altså alene hver aften på sit eget værelse. Det kunne aldrig ske før. Danielle er god til at sætte ind med de rette strategier og også at støtte os som forældre i processen. Det var helt sikkert vigtigt for os.”

– Forældre til barn på 11 år

”Vi ved godt, Danielle er psykolog, men hjemme hos os joker vi med, at hun er magiker. For hun har på få samtaler fået ændret så meget i vores liv, at det ikke er til at forstå.

Vi har prøvet så mange ting gennem både det offentlige og det private uden nogen rigtig bedring. Danielle skulle vise sig at være lige præcis det, vores søn manglede. Sammen har de to skabt en enorm udvikling i hans liv, og vi har nu en 19-årig søn, som ikke alene har fået meget bedre søvn, men som også har lyst til at lave ting igen og finder en glæde ved tilværelsen.

Det er tydeligt at mærke på vores søn, at han føler sig forstået, respekteret og anerkendt hos Danielle. Han er altså ellers ikke nem at motivere, kan vi godt afsløre”.

– Forældre til søn på 19 år

“Samtalerne hos Danielle var hjælpsomme, og vi var begge hurtigt trygge. Danielle havde en rigtig fin veksling mellem at være både seriøs og sjov. Det gjorde forløbet meget nemmere for os, og vi følte os forståede. Det er ellers ikke altid så let at få teenageren herhjemme til at føle det :)”

– Mor og datter på 16 år

Stress, overtænkning, erhvervscoaching, angst, depression m.m.

”Danielle har hjulpet mig til ikke længere at være fastlåst i mit tankemylder. Jeg har meget mere overskud og lyst til ting igen nu. Min kone siger også, hun sagtens kan mærke en forskel”.

– Mand i 30’erne

“Havde fået Danielle anbefalet i et netværk for erhvervsledere. Jeg har nu afsluttet et meget givende forløb hos Danielle. Det har både styrket mig i mit arbejde som direktør i en stor virksomhed, men også i mit privatliv, hvor jeg nu har meget mere ro, nærvær og glæde.” 

– Mand i 50’erne

”Noget af det bedste ved at være ved Danielle er, at jeg aldrig har følt mig forkert, selvom jeg har fortalt om meget tunge ting fra mit liv, og selvom Danielle viste mig, hvad for nogle ting jeg selv kom til at blive ved med at gøre, som ikke ligefrem var gode hverken for mig selv eller andre. Men jeg følte mig tryg hos Danielle, for jeg følte mig altid respekteret, og hun sagde ikke bare ”sådan her skal du gøre” men hjalp mig i en ny retning”.

– Kvinde i 50’erne

“Det er vildt at tænke på, hvor hurtigt jeg fik det bedre. Især i betragtning af at jeg har prøvet andre et par andre psykologer igennem tiden og mange konsultationer ved min læge. Jeg mærkede allerede stor forskel på min søvn, stress og overskud efter 4 samtaler.

Jeg må sige, at det var fandme svært i starten. Altså det gav mening det, vi arbejdede med, men jeg syntes, det var svært at omsætte i starten.

Det er lidt vildt for mig at tænke på nu, for nu er det totalt en fast del af min hverdag og tankegang. Metakognitiv terapi hos Danielle har været en game changer for mig.”

– Mand i 30’erne

“Må indrømme jeg faktisk altid har haft det svært med mig selv. Skulle åbenbart leve 35 år og en tur omkring Danielle før, det ændrede sig. Godt min chef anbefalede mig at opsøge Danielle.”

– Mand i 30’erne

“Til alle med angst omkring sygdomme: Du kan få det bedre! Det har jeg fået med samtalerne hos Danielle og metakognitiv terapi. Føler mig 100 kilo lettere indeni nu, hvor jeg ikke hele tiden skal bære på mit tankemylder mere.”

– Kvinde i 30’erne

”At være ramt af stress er noget af det hårdeste, jeg nogen sinde har prøvet. Det har taget så hårdt på mig fysisk og psykisk og på hele min familie. Det har været en lang sej kamp for at komme tilbage. Heldigvis har Danielle hjulpet mig under denne kamp, og jeg føler vidst, jeg godt kan sige, at jeg er endt med at have vundet den! Det havde jeg ikke klaret uden Danielle. Jeg kan virkelig anbefale metakognitiv terapi.”

– Mand i 40’erne

”7 år med både stress, angstanfald og nok en smule depression er nu ovre. Tak til Danielle. Det er dejligt endeligt at være ”tilbage i livet” igen”.

– Mand i 50’erne

“Bekymringer?? Det er ikke længere noget, jeg gør i, efter at have gået hos Danielle 🙂 Jeg har lært at slippe tankerne. Totalt livsændrende.”

– Kvinde i 60’erne

“Danielle er bare knivskarp, sympatisk og totalt ligetil. Meget effektivt forløb.”

– Mand i 60’erne

”Sygdomme, hospitaler og alt i den retning har i mange år været noget, der har givet mig angst. Jeg har tidligere gået ved to psykologer uden rigtigt at få det bedre.

Jeg læste om metakognitiv terapi og valgte at starte ved Danielle. Det er jeg vildt glad for. Selv om jeg ikke bare var kureret med det samme, og selv om det var krævende at arbejde med tingene hos Danielle i starten, så har det givet en utrolig forandring i mit liv. Danielle blev ved med at hjælpe mig til at lære at bruge redskaberne, gav mig flere og støttede mig hele vejen igennem. Efter noget tid lærte jeg for alvor at bruge dem, så nu fylder tanker om sygdom slet ikke nær så meget i mit liv, og jeg går ikke i panik længere, når jeg mærker noget i kroppen”.

– Kvinde i 40’erne

”Jeg har i mange år døjet med følelsen af ikke at være god nok især som mor. Udover det har jeg siden, jeg var helt ung, haft tendens til at overtænke selv helt små ting.

Efter mit forløb hos Danielle oplever jeg, at jeg griber tingene helt anderledes an og derfor har det meget bedre. Danielle hjalp mig til at se, hvad der egentlig var mit problem og gav mig så løbende værktøjer til at arbejde med det. Jeg har virkelig lært meget i de 7-8 online samtaler, jeg har haft hos Danielle. Vigtigst af alt har jeg det meget bedre med mig selv, og jeg lader mig slet ikke længere gå på af små ting. Det føles som en befrielse”.

– Kvinde i 40’erne

Jeg vil naturligvis give dig mine varmeste anbefalinger. Jeg har gennem mit forløb hos dig, oplevet dig som en utrolig kompetent og professionel psykolog. Din personlighed og være måde har passet perfekt til mig. 

Du var rigtig hurtig til at få identificeret de områder jeg specielt skulle arbejde med og give mig gode værktøjer til at gøre netop dette. Du var god til at stille de rigtige spørgsmål og få mig til at indse tanke- og handlemønstre som jeg gjorde ubevidst.

Jeg var aldrig kommet dertil hvor jeg er nu uden dine kompetencer og jeg vil helt sikkert tage fat i dig igen i fremtiden.”

– Mand i 30’erne

Er du interesseret i at læse mere om søvnbehandlingen? Tryk på den kategori du vil vide mere om:
BørnUngeVoksne.

Scroll to Top