Erhvervspsykolog i Aarhus

Vil du gerne udvikle dig, din virksomhed og dit arbejdsliv? Jeg arbejder som erhvervspsykolog i Aarhus, hvor jeg tilbyder rådgivning og sparring online. Mange af mine klienter er C-level ledere, virksomhedsejere og selvstændige.

Udvikling og ledelse

Som erhvervspsykolog i Aarhus hjælper jeg virksomheder og mennesker med at udvikle sig, skabe større vækst og øge den mentale trivsel.

Målet er at skabe fremdrift – for både dig og virksomheden/organisationen. Et forløb hos mig henvender sig til:

  • Ledere,
  • Virksomhedsejere,
  • Selvstændige,
  • Ambitiøse medarbejdere, der ønsker at performe endnu bedre,
  • Organisationer, som vil øge den mentale trivsel (f.eks. nedbringe stress-niveauet, sygefravær m.m.)
Hovedområder

Lederudvikling,

Personlig udvikling,

Erhvervscoaching,

Karriererådgivning,

Trivsel og stresshåndtering,

Forskningsbaseret terapi.

Erhvervspsykolog i Aarhus til dig, der vil præstere bedre

I samtalerne er fokus på at arbejde med netop de ting, som vil styrke dig i dit arbejde. Så du f.eks. bliver en bedre leder, der også bliver endnu gladere for arbejdslivet. Samtalerne vil udvikle dig både professionelt og personligt. Forløbet skal nemlig både gavne dig og virksomheden.

Indholdet i samtalerne vil være dybt personlige, men netop også med et fokus på ledelse og strategi. Jeg arbejder med rådgivning, udvikling og coaching af topledelse (executive coaching), men også med selvstændige og generelt ambitiøse medarbejdere. Fælles for mine klienter er, at de har ønske om at få det bedre og klare sig bedre. Når du klarer dig bedre, klarer virksomheden sig også bedre.

Resultatsfokuseret erhvervschoaching


Jeg er resultatorienteret i mit arbejde. Vi arbejder både overordnet, men også konkret. Du lærer psykologiske strategier og metoder, der udvikler dig i dit arbejde men også personligt.

Udover at være erhvervspsykolog, har jeg en baggrund inden for forskning. Min interesse i forskning kommer netop af, at jeg er optaget af at gøre ting bedre, hurtigere og nemmere. Det gælder også i vores samtaler – det skal være effektivt og have et formål. Det handler således om at skabe øget trivsel, mental sundhed og arbejdsglæde, men også at højne dine performance og styrke dig rent fagligt.

Hvad kan du få hjælp til?

Hvad vi præcis skal arbejde med, bliver vi meget klogere på sammen. Min opgave er at hjælpe dig til at trives og performe bedre i dit arbejde. Emnerne kan spænde vidt og bl.a. omhandle:

Få den rette erhvervscoaching

Mens alle kan kalde sig coach, er psykolog en beskyttet titel. Selvom jeg arbejder med erhvervscoaching, er indholdet i vores samtaler langtfra tilfældigt. Det er forankret i resultater fra forskning og klinisk praksis.

Jeg har i flere år haft klinik i Aarhus såvel som online. Da det gør det meget mere fleksibelt og lettere at få samtaler til at passe ind i en travl kalender, har jeg valgt nu kun at tilbyde samtaler online. Min erfaring er, at de online samtaler er lige så effektive som fysiske samtaler, hvilket også understøttes af forskning. I nogle tilfælde kan det efter særlig aftale arrangeres, at jeg kører fra Aarhus ud til dig.

Skal du og virksomheden udvikle sig?

Ønsker du at få din virksomhed til at vækste, at blive mere effektiv inden for dit erhverv og både klare dig bedre men ligeledes have det bedre?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig på mail@danielledahlhus.dk eller booke en tid direkte nedenfor.

Slip bekymringer og usikkerheder

“Hvad nu hvis”-tanker

Bekymringer fylder meget hos mange ledere. Det kan være bekymringer som: “Kan jeg klare opgaven?”, “Gør jeg det godt nok?”, “Hvornår opdager de, at jeg slet ikke er så god, som de tror?”, “Hvad nu hvis min kunde bliver utilfreds?”, “Hvordan skal jeg dog få givet den besked til min medarbejder?”, “Hvad nu hvis jeg ikke når de mål, vi har sat?” osv. Dette er blot eksempler på bekymringer.

Som erhvervspsykolog arbejder jeg ofte med at lære ledere, virksomhedsejere, selvstændige m.m. at stoppe med at bekymre sig. Forskning viser nemlig, at bekymring leder til psykisk mistrivsel og dårligere præstationer. Det er således ikke blot personen, der bekymrer sig, som får det dårligere. Nej, det påvirker også organisationen negativt. Eksempelvis fører bekymring til, at vi bliver mere usikre, laver flere fejl, bliver langsommere, får højere sygefravær, bliver ængstelige m.m.

Bekymring fylder også ofte hos C-level ledere

I mit arbejde som erhvervspsykolog i Aarhus har jeg ofte mødt dygtige C-level ledere, som tvivler på deres egne evner. Det er ikke nødvendigvis noget, andre kan se. Som regel er der slet ingen grund til denne tvivl. Alligevel rumsterer den hos mange ledere, og det tynger dem markant. I et forløb med erhvervscoaching siger jeg ikke blot til disse ledere: “Du er god til dit arbejde”. Nej, for det handler om at hjælpe personen til selv at lære at slippe disse bekymringer og deraf blive fri af al den tvivl, usikkerhed, ængstelighed, stress og indre uro, som den ofte medfører. Jeg fokuserer på at give mine klienter effektive psykologiske strategier og redskaber, så man netop selv lærer at håndtere udfordringer mere effektivt. Fokus er på at udvikle mine klienter, således de selv bliver styrket og tilegner sig nye redskaber samt færdigheder.

Lederen som det hele menneske

Som erhvervspsykolog har jeg altid et relevant fokus på arbejdslivet. Men når en leder skal udvikles, er det afgørende at se på mennesket som helhed. Derfor er det f.eks. nogle gange også vigtigt at fokusere på personlig udvikling uafhængigt af arbejde. Jo bedre og stærkere det enkelte menneske er, jo bedre kan man både trives og præstere i sit arbejdsliv såvel som i privatlivet.

Erhvervspsykolog og metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi er en nyere og videnskabeligt behandlingsform. Forskning dokumenterer, at den effektivt kan nedbringe bl.a. stress, angst og nedtrykthed (Normann & Morina, 2018; Sadeghi et al., 2015Rochat et al., 2018Haseth et al., 2019; Wells et al., 2010). Jeg anvender tit denne metode, når jeg arbejder med ledelsesudvikling, erhvervscoaching og personlig udvikling. Dog kombinerer jeg den med andre relevante metoder og strategier, som udvælges specifikt på baggrund af hver enkelte klient. Således sikres den bedste effekt i et forløb.

Hvad siger tidligere klienter?

“Havde fået Danielle anbefalet i et netværk for erhvervsledere. Jeg har nu afsluttet et meget givende forløb hos Danielle. Det har både styrket mig i mit arbejde som direktør i en stor virksomhed, men også i mit privatliv, hvor jeg nu har meget mere ro, nærvær og glæde.” 

– Mand i 50’erne

“Bekymringer?? Det er ikke længere noget, jeg gør i, efter at have gået hos Danielle 🙂 Jeg har lært at slippe tankerne. Totalt livsændrende.”

– Kvinde i 60’erne

“Et par online samtaler med Danielle har ændret mit liv. Bedre kan det ikke siges. Jeg føler, jeg har fået mit liv tilbage efter, jeg har fået min søvn tilbage. Alle, som har svært ved at sove, burde kontakte Danielle med det samme.”

– Kvinde i 40’erne

“Danielle er bare knivskarp, sympatisk og totalt ligetil. Meget effektivt forløb.”

– Mand i 60’erne

Jeg vil naturligvis give dig mine varmeste anbefalinger. Jeg har gennem mit forløb hos dig, oplevet dig som en utrolig kompetent og professionel psykolog. Din personlighed og være måde har passet perfekt til mig. 

Du var rigtig hurtig til at få identificeret de områder jeg specielt skulle arbejde med og give mig gode værktøjer til at gøre netop dette. Du var god til at stille de rigtige spørgsmål og få mig til at indse tanke- og handlemønstre som jeg gjorde ubevidst.

Jeg var aldrig kommet dertil hvor jeg er nu uden dine kompetencer og jeg vil helt sikkert tage fat i dig igen i fremtiden.”

– Mand i 30’erne

Du kan også læse om behandling af

Scroll to Top