Foredrag om søvn og kursus i søvnbehandling

Psykolog Danielle Dahlhus

En af landets førende søvneksperter

Kursus om søvn af Psykolog Danielle Dahlhus

Hvert år holder jeg mange foredrag og kurser, hvor jeg underviser i søvn, søvnproblemer og behandling heraf. Jeg er også løbende at finde som oplægsholder på forskellige konferencer.

Mine foredrag og kurser tilpasses altid den specifikke situation. Indholdet udvælges således på baggrund af jeres ønsker. 

Jeg holder både målrettede oplæg for arbejdspladser, kurser for fagpersoner og foredrag for personer, der selv eller hvis børn har problemer med søvnen. Du kan læse mere herom nedenfor.

Hvis du ønsker at booke mig til et foredrag eller kursus om søvn, så send mig gerne din forespørgsel. Så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud. Kontakt mig på: mail@danielledahlhus.dk.

”I BørneSpecialisterne havde vi en in house undervisningsdag med Danielle for at give hele vores personalegruppe mere viden om søvnforstyrrelser og konsekvenserne heraf. Danielle er en fantastisk underviser, som brænder igennem med sin enorme viden og passion for søvnforstyrrelser. Vi gik alle meget klogere derfra, men i særdeleshed opløftet over, at man rent faktisk kan gøre noget. Tak for en lærerig og inspirerende dag”

– Marlene Sørensen, direktør i BørneSpecialisterne

De mest udbredte søvnproblemer

Kursus om søvn

Lær at behandle søvn og søvnproblemer

Gennem foredrag og kurser lærer jeg fagpersonale, hvordan man udreder søvnproblemer, hvornår man bør behandle og dernæst hvordan man så behandler søvnbesvær. Herigennem opnår I dybdegående viden om søvn og får kompetencer til at skabe bedre søvn. I vil også få indblik i, hvad man som behandler skal være særligt opmærksom på under både udredning samt behandling.

Mine foredrag og kurser tilpasses den enkelte situation. Hvis I eksempelvis arbejder med børn, vil oplægget handle om søvnproblemer og behandling hos børn. Der er nemlig stor forskel på, hvordan søvnforstyrrelser behandles hos børn, unge og voksne.

Kursus i søvnbehandling

Jeg tilbyder både foredrag om søvnbehandling (typisk 2 timers varighed) og kursusdage á op til 7 timer. På en kursusdag er der eksempelvis også mulighed for, at I kan medbringe konkrete cases og få sparring på disse.
Efter ønske tilbyder jeg også at holde kurser sammen med en dygtig speciallæge inden for området, som jeg samarbejder med.

Hvorfor skal I blive klogere på søvn?

Stort set alle sundhedspersoner (f.eks. læger, sygeplejersker, psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter m.m.) konfronteres jævnligt med det faktum, at søvnproblemer er en af de mest udbredte lidelser. Det samme understreger forskning.

Søvnproblemer ses somme tider alene, men forekommer ofte i tillæg til andre lidelser. Eksempelvis ved psykiske lidelser så som angst, ADHD, depression, autisme, stress osv., såvel som ved mange fysiske lidelser (f.eks. diabetes, cerebral parese, hjernerystelse, fysiske smerter, hovedpine, kræft m.m.). Studier finder, at op mod 40-70 % af disse grupper også har søvnproblemer.
Da søvnproblemer i sig selv kan forværre disse tilstande yderligere, er det særligt vigtigt at kunne spotte samt behandle søvnproblemer.

Scroll to Top